September 2020
Skrevet av:
Pernille Gjertsen, fagavdeling ved Beauty Products

Smart Rehydrerings Teknologi

Hyaluronsyre ble nettopp smartere

Si farvel til tørr og dehydrert hud

Nimue Skin Technology har lansert tre nye produkter - Hyaluronic Ultra Filler, Hyaluronic Oil og Hyaluronic Acid Super Fluid - designet for effektivt å behandle og håndtere tørr og dehydrert hud.

Hyaluronsyre er hudens naturlige fuktighetskilde, men den har dessverre en veldig kort levetid, og produksjonen bremses opp med alderen. Nimue sine nyeste produkter inneholder nye versjoner av hyaluronsyre med målrettet levering.

Denne innovative teknologien sørger for at ingrediensene leveres til målrettede områder i huden der det trengs mest, og gir umiddelbare og varige resultater. Ved å jobbe I, og ikke bare PÅ huden, behandler Nimue vellykket årsaken til hudproblemer.

”Forbrukerundersøkelser viser at tørr og dehydrert hud er den nest største bekymringen i den profesjonelle hudpleieindustrien. Dette behovet er mest utbredt under sesongmessige klimaendringer, der huden kan bli tett, flassende, kløende, følsom eller kjedelig hvis vi ikke tar passende tiltak for å behandle det effektivt. Det er på tide å si farvel til tørr og dehydrert hud, sier Roberta Donovan, leder for markedsføring i Nimue Skin Technology.

For å bekjempe tørr og dehydrert hud kan både Hyaluronic Ultra Filler serum og Hyaluronic Oil inngå i en hjemmepleierutine, mens Hyaluronic Acid Super Fluid bare kan brukes i salongen.

Fordelene med disse målrettede produktene inkluderer øyeblikkelig fylling og hudutjevning, reduksjon av fine linjer, forbedret hudutstråling, reduserer dybden på rynken og gjør motstand mot fremtidige rynker.

Resultatene nedenfor er basert på uavhengig klinisk testing:

Påfyll av hyaluronsyre støtter kritiske biologiske prosesser i huden og forhindrer dehydrering, noe som bidrar til optimal hudhelse og et sunt strålende hudutseende.

Hyaluronic Ultrafiller Serum

Fuktbombe!

Brukes gjerne under både dag og nattkrem. Den nye generasjonen hyaluronsyre gir øyeblikkelig og dyp fuktighet i huden. Anti-aging fordel og flash filler effekter virker innen 1-6 timer. Det glatter huden og beskytter huden mot frie radikaler og miljøforurensende stoffer. Fordi det er et skikkelig plumping boost for en dehydrert hud med tørrhetslinjer gjør dette også til en fantastisk «rød løper» booster.

Hovedfordeler:

Hyaluronic Oil
Verdens første oljeoppløselige hyaluronsyre!

Hva betyr det?

Det betyr at vi for første gang har muligheten til å sette sammen ulike eteriske oljer med hyaluronsyre.

Hyaluronsyre er noe kroppen vår selv produserer for at huden vår skal binde og ta vare på fuktigheten.  Derfor er det en ingrediens som huden kjenner godt til og ikke støter ifra seg. Ved å tilsette hyaluronsyre på huden, vil man ikke bare øke fuktigheten i huden, men også bidra til å holde på den.

Med Nimue sin Hyaluronic Oil har vi på grunn av den unike oljeoppløselige hyaluronsyren fått muligheten til å kombinere pleiende eteriske oljer med en fuktbombe av hyaluron.

Ikke bare forhindrer Hyaluronic Oil transdermal water loss (tap av vann i huden), men gir også øyeblikkelig og langvarig hydrering. Økt fuktighet øker hudens fasthet som resulterer i en reduksjon av dannelsen av linjer og rynker.

Hovedfordeler:

** Testing utført over en 28-dagers periode ved bruk av Hyaluronic Ultra Filler to ganger om dagen.

RELATERTE produkter: