January 2021
Skrevet av:
Andrea Juell Færgestad, fagansvarlig Nimue Norge

Hvilken booster passer for deg?

Gi 2021 en skikkelig boost!

Nimue Skin Technology kaller sine serum for boostere, det er nettopp fordi serum booster huden. Et serum utgjør grunnlaget i hudpleierutinen vår da det med sin lette konsistens og høye konsentrasjon av aktive ingredienser, gjør det mulig for fokusert behandling å trenge dypere ned i huden. Hvilken booster man skal velge avhenger av hudtype eller hudtilstander.

Våre Boostere

Super Hydrating Serum, miljøskadet hud:

Om du bor et sted med mye forurensing, reiser mye eller bruker medisiner som påvirker huden din negativt - så er dette serumet for deg.

Miljøet, medisiner og reising til forskjellige klimaer svekker vår beskyttende hudbarriere som resulterer i TEVL (transepidermalt vanntap).
Hva er TEVL? «Transepidermalt vanntap» forkortet for TEVL står for fuktighetstapet/mengden vann som fordamper på hudoverflaten.
Dette serumet  gir huden masse fukt og glød samtidig som det vil styrke hudbarrperen din og  forhindre fuktighetstapet i huden din (TEVL)

Corrective Serum, problematisk hud:

Har du høy talgproduksjon og/eller akne som du vet skyldes hormonell ubalanse i huden og ikke vil bruke akne medisiner? Da bør man bruke et serum som inneholder ingredienser rettet mot disse problemene.

Seboregulating Complex er et av ingrediensene i corrective serum som reduserer talgproduksjonen ved at det reduserer enzymet som er linket til hormonet som står for å produsere talgproduksjon. Dette produktet har derfor, når den påføres på huden best sjanse til å redusere hormonell akne og talg.

Multi Rejuvenating Serum, miljøskadet-/hyperpigmentert hud:

Kollagenproduksjonen senkes ved alderen og pigmentproduksjonen øker. Vitamin C og L-Ascorbinsyre stimulerer kollagenproduksjonen og bekjemper pigmentproduksjonen, slik at du får tilbake en ungdommelig glød. Føles huden din gusten, har linjer og rynker og begynt å få aldersflekker? Da vil du få god effekt av dette serumet!

Fader Serum, hyperpigmentert hud:

Et konsentert serum for en jevnere hudtone og for deg som ønsker mer effekt for behandlingen av hyperpigmentering. Ingrediensen Diglucosyl Gallicsyre bruker hudens egne microorganismer for å aktivere en lysnende effekt.

Hyalaronic Ultrafiller Serum, passer alle hudtilstander:

Føler du at huden er stram og/eller har  en røff tekstur og begynner å få synlige linjer er dette boosteren for din dehydrerte hud.  

Hyaluronic Ultrafiller er en intens fuktighetsgiver som gir øyeblikkelig og dyp fuktighet i huden. Anti-aging fordelene og filler effekten virker innen 1-6 timer. Resultatet? En glattere hud overflate som er beskyttet mot frie radikaler og miljøforurensende stoffer.

Alpha Lipoic Activator, miljøskadet-/hyperpigmentert-/problematisk hud:

Frie radikaler forårsaker inflammasjon i huden, noe som fører til prematur aldring. Anti-oksidanter reduserer angrep fra frie radikaler og prematur aldring. Så tar du usunne livsstilsvalg og trenger å forhindre at det forårsaker tidlig aldring i huden, så vil dette serumet gi deg en opptrammende effekt. Det kan også brukes til bekjempe mørke ringer og poser under øyne.

Serum brukes morgen og kveld etter Cleansing Gel og Contioner, men før Nimue Day eller Nimue Night. Serum kan brukes daglig eller som en kur, men skal ikke brukes i kombinasjon med Active Lotion/gel.

RELATERTE produkter: