Kundeservice for Nimue.no

Generelle vilkår

Nimue.no er den offisielle norske leverandøren for Nimue International.

Frakt
Nimue.no har fri frakt på alle ordre over kr 1000 kr
Frakt på ordre under kr 1000,- har en fastpris på kr 99 kr

Kunden må være over 18 år, eller ha samtykke fra en forestående, og er ansvarlig for betaling av de bestilte varer.
Alle persondata som oppgis ved kjøp anvendes kun av Nimue.no og vil ikke videreformidles en tredje part.

Priser
Priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift, 25 %.
Alle ordre. Vi bruker Stripe (kort) som betalingløsninger på vår nettbutikk.

Nimue.no reserverer seg mot feil som kan oppstå i beskrivelser og oppgitt pris for produkter på nettsiden/priskatalog.

Forsendelse
All levering av varer skjer via Posten/Bring. Kjøper er ansvarlig for å oppgi korrekt adresse for leveransen. Leveringstiden er normalt 1-4 virkedager. Alle varer sendes som pakkeform og kommer direkte i postkassen, forutsatt at de passer til postkassen – øvrig hentes på kundens lokale postkontor. Forhandlere kan velge bedriftspakke på døra. Nimue.no kan ikke ta ansvar for skader påført ved postgang, og det oppfordres i slike tilfeller å sende en skademelding til Posten. Nimue.no erstatter ikke brev/pakker som forsvinner i postgang.

Varene
Nimue.no gjør sitt beste for å beskrive produktene, både med tanke på kvalitet, form, bruksanvisning, samt bruksområder. Nimue.no kan imidlertid ikke garantere at det ikke vil kunne forekomme mindre avvik eller at bildene gir eksakt fremstilling. Produkter kan fremstå noe annerledes enn kundens oppfattelse på nettbutikken/brosjyrer. Dette skyldes hovedsakelig ulike skjerminnstillinger og gjelder for all netthandel.

100% fornøydgaranti – pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Husk kvittering!

Du skal være 100% fornøyd med produktene, derfor vil vi høre fra deg om du ikke er det. Send oss en melding  e-post. Det er også lov å ombestemme seg, vi har derfor åpent kjøp i 14 dager forutsatt at varen er intakt med merkelapper og emballasje. Les mer om retur under.

Reklamasjon/Angrerett
Ved skader som åpenbart skyldes svikt fra Nimue.no sin side, vil varen(e) erstattes. Slik mangel eller skade må rapporteres til Nimue.no  e-post. Vi ønsker også bildedokumentasjon, senest fem (5) dager etter mottatt forsendelse. Varen erstattes med en ny tilsvarende vare. Dette vil skje innenfor 10 arbeidsdager etter rapport er mottatt.Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Returkostnader dekkes av forbruker. Varen returneres i samme tilstand som den ble mottatt, sammen med kopi av kvittering. Vi tar så kontakt med deg. Du har åpent kjøp i 14 dager. Varen må være uten skader og ubrukt, men du må gjerne ta den ut av emballasjen og teste den. Alle lapper må være på produktet for at returen skal gjelde. Du trenger ikke oppgi noen som helst grunn for returen, det er også lov å ombestemme seg og heve hele kjøpet.Nimue.no er kun ansvarlig for tap av varen dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis selger godtgjør at mangelen skyldes kjøpers behandling av varen eller andre forhold utenfor selgers kontroll og som selger ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av.

Du kan laste ned skjema for retur/feil/skade her.

Personvern og bruk av Informasjonskapsler/Cookies
Ved å handle på Nimue.no aksepterer du også vår og bruk av
Les mer om disse ved å trykke på knappene på toppen av denne siden.

Oppdatert: 23.06.2023

Sikkerhet og personvern

Personvern
Denne personvernerklæringen forteller hvordan Beauty Products AS (org. no. 920 432 697), med adresse Christian Kroghs gate 60, 0186 Oslo, Norge (”Nimue.no”) er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Nimue.no samler inn og behandler personopplysninger. Nimue.no er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden: Nimue.no, ved ledelsen i Beauty Products AS, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer dette frem under hvert enkelt punkt i denne erklæringen. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Nimue.no har et eget personvernombud. Oppgavene til personvernombudet er å gi ansatte informasjon og råd om personvernlovgivningen, overvåke etterlevelse av personvernforordningen og interne retningslinjer, samt gi råd om personvernkonsekvenser og være kontaktpunkt for de registrerte og tilsynet. Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos Nimue.no, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Nimue.no deler ikke personopplysninger med andre, eller bruker opplysningene til annet formål enn det som er angitt i denne personvernerklæringen.

1. Personopplysninger
For å gjennomføre et kjøp på Nimue.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene, samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre. Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter fem år. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn. For forskjellige formål kan vi trenge andre personopplysninger. Hvilke personopplysninger og formålet med disse er beskrevet her i personvernerklæringen.

1.1 Personopplysninger som behandles
Nimue.no samler ikke inn personopplysninger personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort. Eksempler på informasjon som innhentes: – Kontaktperson – Adresse/leveringsadresse – Telefonnummer og e-postadresse – Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse. Hvordan informasjon innhentes? Nimue.no samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter eller tjenester. Våre skjemaer er laget i henhold til GDPR og har en boks for å huke av om du ønsker øvrig informasjon, tilbud, etc fra Nimue.no. Eksempel på skjema: – Kontaktskjema. – Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste. – Når man ønsker informasjon om et produkt eller tjeneste. – Ved kjøp av produkter eller tjenester på vår nettside. – Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg. – Ved påmelding til konkurranser, happenings, eller events. Formålet med informasjonen som innhentes – For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester. – For å kunne sende relevant informasjon. – For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester. Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter. Hvordan lagres informasjonen? Informasjon innhentet gjennom skjema på Nimue.no. Informasjonen lagres i vårt ecommerce system Webflow Ecommerce, vårt marketing automation system som brukes til automatisert markedskommunikasjon.

1.2 Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Nimue.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Opplysninger skal utleveres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Send e-post til om@beautyproducts.no med tittel “Jeg vil trekke mitt samtykke” og legg igjen navn og e-post, så vil vi trekke tilbake ditt samtykke innen 24 timer. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

1.3 Arkivering av personopplysninger
Nimue.no lagrer kun nødvendig personopplysninger. Kontaktinformasjon, hvilke produkter og/eller tjenester som er handlet og samtykke til markedsføring. Nimue.no sletter personopplysninger etter 5 år, med mindre det er et aktivt kundeforhold.

1.4 Sikring av personopplysninger
Nimue.no har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. Eksempler på slike tiltak er risikovurderinger, implementering av organisatoriske og fysiske tiltak, tilgangsstyring og arkiveringsrutiner, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting. Du kan være trygg på at Nimue.no lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

2. Utlevering av varer
Vi samarbeider med Posten for transport av varer. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted. Opplysningene slettes innen 36 måneder.

3. Betalingsløsninger
Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi historikk som inneholder IP-adressen vi mottar ordre fra. Betalingsopplysninger hos Nimue.no er:
IP-adresse, navn, adresse, e-post og telefon. Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til betaling av ordre er strengt begrenset til ansatte som utfører nødvendige oppgaver knyttet til ordren.

4. Retur
Ved skader som åpenbart skyldes svikt fra Nimue.no sin side erstattes varen(e). Slik mangel eller skade må rapporteres til Nimue.no ved å sende oss en en e-post. Vi ønsker også bildedokumentasjon, senest fem (5) dager etter mottatt forsendelse. Varen erstattes med en ny tilsvarende vare. Dette vil skje innenfor 10 arbeidsdager etter rapport er mottatt. Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Returkostnader dekkes av forbruker. Varen returneres i samme tilstand som den ble mottatt, sammen med kopi av kvittering. Vi tar så kontakt med deg. Du har åpent kjøp i 14 dager. Varen må være uten skader og ubrukt. Alle lapper må være på produktet for at returen skal gjelde. Du trenger ikke oppgi noen som helst grunn for returen, det er også lov å ombestemme seg og heve hele kjøpet. Nimue.no er kun ansvarlig for tap av varen dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis selger godtgjør at mangelen skyldes kjøpers behandling av varen eller andre forhold utenfor selgers kontroll og som selger ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av. Nimue.no gjør sitt beste for å beskrive produktene, både med tanke på kvalitet, form, bruksanvisning, samt bruksområder. Nimue.no kan imidlertid ikke garantere at det ikke vil kunne forekomme mindre avvik eller at bildene gir eksakt fremstilling. Produkter kan fremstå noe annerledes enn kundens oppfattelse på nettbutikken/brosjyrer. Dette skyldes hovedsakelig ulike skjerminnstillinger og gjelder for all netthandel. Alle produkter fra Nimue.no er nye og ubrukt.

Du kan laste ned skjema for retur/feil/skade her.

5. Informasjonskapsler (Cookies)
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring. Generell informasjon om bruk av informasjonskapslene finner du under punkt 5.1 til 5.5.

Under INFORMASJONSKAPSLER/COOKIES på toppen av denne siden kan du se oversikten over informasjonskapsler som brukes på Nimue.no

5.1 Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)
Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, kan flere av funksjonene på Nimue.no slutte å fungere.

5.2 Analyse
Nimue.no samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på Nimue.no til analyse. Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

5.3 Personalisering
For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse på våre nettsteder, bruker vi funksjoner og systemer for å personliggjøre innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser.

5.4 Markedsføring
Behandlingsgrunnlaget for e-post og sms markedsføring er samtykke. Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og ha verdi for deg, derfor vil innholdet være tilpasset deg etter beste evne. Vi benytter marketing automation software for å få til en god løsning knyttet til SMS og e-post utsendelser.

5.5 Personopplysninger til tredjepart
Nimue.no vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Nimue.no. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Nimue.no bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Mer informasjon om tredjeparter vi benytter finner du i linken under punkt 6.0.

6. Endringer i erklæringen
Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside eller sosiale medier.

7. Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Nimue.no sin personvernansvarlig på e-post om@beautyproducts.no
Ønsker du at Nimue.no sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av oss, så ta kontakt med oss på e-post om@beautyproducts.no
Postadresse: Beauty Products AS Haslevangen 15, 0579 Oslo

Oppdatert: 23.06.2023

Informasjonskapsler/Cookies

Bruk av informasjonskapsler/Cookies
Her finner du mer informasjon og detaljer vedrørende våre informasjonskapsler(cookies) og databehandlere.

Hva er informasjonskapsler/Cookies?
En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor ofte brukeren beveger seg rundt på nettstedet.Informasjonskapsler kan være nyttig for både eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjon som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves som mer brukervennlig og tilpasset.De fleste moderne nettlesere aksepterer cookies automatisk som standard, men du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at cookies ikke blir akseptert.

Frakt/Retur

Frakt
Nimue.no har fri frakt på alle ordre over kr 1000 kr
Frakt på ordre under kr 1000,- har en fastpris på kr 99 kr

Kunden må være over 18 år, eller ha samtykke fra en forestående, og er ansvarlig for betaling av de bestilte varer.
Alle persondata som oppgis ved kjøp anvendes kun av Nimue.no og vil ikke videreformidles en tredje part.

Forsendelse
All levering av varer skjer via Posten/Bring. Kjøper er ansvarlig for å oppgi korrekt adresse for leveransen. Leveringstiden er normalt 1-4 virkedager. Alle varer sendes som pakkeform og kommer direkte i postkassen, forutsatt at de passer til postkassen – øvrig hentes på kundens lokale postkontor. Forhandlere kan velge bedriftspakke på døra. Nimue.no kan ikke ta ansvar for skader påført ved postgang, og det oppfordres i slike tilfeller å sende en skademelding til Posten. Nimue.no erstatter ikke brev/pakker som forsvinner i postgang.

Retur
Du skal være 100% fornøyd med produktene, derfor vil vi høre fra deg om du ikke er det. Send oss en e-post. Det er også lov å ombestemme seg, vi har derfor åpent kjøp i 14 dager forutsatt at varen er intakt med merkelapper og emballasje.

Angrerett/Reklamasjon
Ved skader som åpenbart skyldes svikt fra Nimue.no sin side erstattes varen(e). Slik mangel eller skade må rapporteres til Nimue.no ved å sende oss en e-post. Vi ønsker også bildedokumentasjon, senest fem (5) dager etter mottatt forsendelse. Varen erstattes med en ny tilsvarende vare. Dette vil skje innenfor 10 arbeidsdager etter rapport er mottatt.

Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Returkostnader dekkes av forbruker. Varen returneres i samme tilstand som den ble mottatt, sammen med kopi av kvittering. Vi tar så kontakt med deg. Du har åpent kjøp i 14 dager. Varen må være uten skader og ubrukt. Alle lapper må være på produktet for at returen skal gjelde. Du trenger ikke oppgi noen som helst grunn for returen, det er også lov å ombestemme seg og heve hele kjøpet. Nimue.no er kun ansvarlig for tap av varen dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis selger godtgjør at mangelen skyldes kjøpers behandling av varen eller andre forhold utenfor selgers kontroll og som selger ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av.

Varene
Nimue.no gjør sitt beste for å beskrive produktene, både med tanke på kvalitet, form, bruksanvisning, samt bruksområder. Nimue.no kan imidlertid ikke garantere at det ikke vil kunne forekomme mindre avvik eller at bildene gir eksakt fremstilling. Produkter kan fremstå noe annerledes enn kundens oppfattelse på nettbutikken/brosjyrer. Dette skyldes hovedsakelig ulike skjerminnstillinger og gjelder for all netthandel. Alle produkter fra Nimue.no er nye og ubrukt.

Returskjema
Du kan laste ned returskjema her for å angre på kjøpet, ved feil med leveringen og skademelding.

Enkelt fyll inn navn, ordrenummer og produktene du vil returnere, deretter kryss av i bunn hva årsaken til retur er. Om det er feil-/skade melding, må du fylle ut hva feilen/skaden er.

Klikk her for å få Returskjema.

For eventuelle spørsmål, ta kontakt via e-post.

4. Retur
Ved skader som åpenbart skyldes svikt fra Nimue.no sin side erstattes varen(e). Slik mangel eller skade må rapporteres til Nimue.no ved å sende oss en en e-post. Vi ønsker også bildedokumentasjon, senest fem (5) dager etter mottatt forsendelse. Varen erstattes med en ny tilsvarende vare. Dette vil skje innenfor 10 arbeidsdager etter rapport er mottatt. Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Returkostnader dekkes av forbruker. Varen returneres i samme tilstand som den ble mottatt, sammen med kopi av kvittering. Vi tar så kontakt med deg. Du har åpent kjøp i 14 dager. Varen må være uten skader og ubrukt. Alle lapper må være på produktet for at returen skal gjelde. Du trenger ikke oppgi noen som helst grunn for returen, det er også lov å ombestemme seg og heve hele kjøpet. Nimue.no er kun ansvarlig for tap av varen dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis selger godtgjør at mangelen skyldes kjøpers behandling av varen eller andre forhold utenfor selgers kontroll og som selger ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av. Nimue.no gjør sitt beste for å beskrive produktene, både med tanke på kvalitet, form, bruksanvisning, samt bruksområder. Nimue.no kan imidlertid ikke garantere at det ikke vil kunne forekomme mindre avvik eller at bildene gir eksakt fremstilling. Produkter kan fremstå noe annerledes enn kundens oppfattelse på nettbutikken/brosjyrer. Dette skyldes hovedsakelig ulike skjerminnstillinger og gjelder for all netthandel. Alle produkter fra Nimue.no er nye og ubrukt.

Oppdatert: 23.62.2023